Γεωγραφία της Υπαίθρου [open] (ΓΕΩ 222)
Ενότητες
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Λέξεις Κλειδιά: τοπικά προϊόντα, τοπική κατανάλωση, τροφίμων, ενεργειακό αποτύπωμα, πολυλειτουργικότητα αγροτικής παραγωγής.
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Α) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |
||
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Β) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |
||
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Γ) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |
||
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Δ) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |
||
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Ε) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |
||
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (ΣΤ) Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια. |