7. Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

 

Λέξεις Κλειδιά: αγροτουρισμός, τουρισμός υπαίθρου, αγρο-διατροφικό σύστημα.

Ενότητα 07 - Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων
Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Α)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Β)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Γ)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Δ)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.