Μάθημα : Ανάπτυξη της Υπαίθρου και Πολιτικές [open]

Κωδικός : OPENCOURSE108

ΓΕΩ 334  -  Κίζος Αθανάσιος

Ενότητες - 7. Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων

7. Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

 

Λέξεις Κλειδιά: αγροτουρισμός, τουρισμός υπαίθρου, αγρο-διατροφικό σύστημα.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Α)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Β)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Γ)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων (Δ)

Η ενότητα αυτή εστιάζεται στην παρουσίαση της παγκοσμιοποίησης της παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται τα δίκτυα διανομής προϊόντων, οι εκτεταμένες και σύντομες αλυσίδες διακίνησης και το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης.