Μάθημα : Γεωγραφία της Υπαίθρου [open]
Κωδικός : OPENCOURSE107
ΓΕΩ 222 - Κίζος Αθανάσιος
Ενότητες - 9. Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης
-
Θεματικές Ενότητες
-
1. Εισαγωγή
-
2. Μέθοδοι και έννοιες
-
3. Γεωργία - Κτηνοτροφία(I)
-
4. Γεωργία - Κτηνοτροφία (II)
-
5. Οι κοινωνίες της υπαίθρου σε ιστορική προοπτική
-
6. Η πράσινη επανάσταση και η καταπολέμηση της πείνας
-
7. Παραγωγικά - περιβαλλοντικά αδιέξοδα
-
8. Η πολύ-λειτουργικότητα της αγροτικής αγροτικής παραγωγής
-
9. Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης
-
10. Ο Ελληνικός χώρος: τοπίο και κοινωνία της υπαίθρου
-
11. Η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία της υπαίθρου (μέρος Ι)
-
12. Η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία της υπαίθρου (μέρος ΙΙ)
-
1. Εισαγωγή
9. Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Λέξεις Κλειδιά: τοπικά προϊόντα, τοπική κατανάλωση, τροφίμων, ενεργειακό αποτύπωμα, πολυλειτουργικότητα αγροτικής παραγωγής.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.
Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.