Μάθημα : Γεωγραφία της Υπαίθρου [open]

Κωδικός : OPENCOURSE107

ΓΕΩ 222  -  Κίζος Αθανάσιος

Ενότητες - 9. Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης

9. Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

 

Λέξεις Κλειδιά: τοπικά προϊόντα, τοπική κατανάλωση, τροφίμων, ενεργειακό αποτύπωμα, πολυλειτουργικότητα αγροτικής παραγωγής.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Α)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Β)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Γ)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Δ)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (Ε)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.

Πολυμέσα
Παγκοσμιοποίηση παραγωγής και κατανάλωσης (ΣΤ)

Η παγκοσμίοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης είναι το αντικείμενο αυτής της ενότητας, η οποία εστιάζεται στα αγροτικά προϊόντα και την ενέργεια.