206 - 1900-192 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Εαρινό Εξάμηνο 2020 (FNS170) | Kontos Gerasimos |
| 206 - 2100-192 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ (Θ ΚΑΙ Ε) Εαρινό Εξάμηνο 2020 (FNS174) | Poulios Efthymios |
| 206-1150-191 Βιολογία Κυττάρου Χειμερινό Εξάμηνο 2019-20 (Εμβόλιμη Εξεταστική Ιουνίου 2020) (FNS201) | Poulios Efthymios |
| 206-2000-191 Ιστορία και Ανθρωπολογία της Διατροφής Χειμερινό Εξάμηνο 2021-2022 (FNS206) | Aikaterini Kandyliari |
| 206-3000-191 Στρατηγικό Μάρκετινγκ - Εαρινό Εξάμηνο 2023-24 (FNS213) | Αναγνώστης Αργυρίου |
| 206-3100-192 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Εαρινό Εξάμηνο 2020 (FNS186) | Ioannou Zacharias |
| 206-3150-191 Διαχείριση Καινοτομίας και Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων - Χειμερινό Εξάμηνο 2021-22 (FNS205) | Batzios Athanasios |
| 206-3300-192 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2021 Σεπτεμβρίου (FNS188) | Nasopoulou Konstantina |
| 206-3650-192 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Εαρινό Εξάμηνο 2020 (FNS184) | Ioannou Zacharias |
| 206-3750-192 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2021 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (FNS228) | Nasopoulou Konstantina |
| 206-4150-191 Βιοδιεργασίες στην Ανάπτυξη Βιώσιμων Καινοτόμων Προϊότων Διατροφής (Εμβόλιμη Εξεταστική Ιουνίου 2020) (FNS229) | |
| 206-4250-192 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Εαρινό Εξάμηνο 2020 (FNS171) | Kontos Gerasimos |
| 206-4250-192 Σχεδιασμός και Δημιουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων - Εαρινό Εξάμηνο 2021-22 (FNS171) | Athanasios Batzios |
| 206-4300-192 Επιδημιολογία Τροφιμογενών Νοσημάτων (Εξεταστική Ιουνίου 2021) (FNS175) | Andritsos Nikolaos |
| 206-4450-191 Υγιεινή Τροφίμων και Συμπεριφορά Καταναλωτή, Χειμερινό Εξάμηνο 2020-21 (Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021) (FNS215) | Andritsos Nikolaos |
| 206-4500-191 Νανοτεχνολογία: Eφαρμογές στην Επιστήμη Τροφίμων Χειμερινό Εξάμηνο (Εμβόλιμη Εξεταστική Ιουνίου 2020) (FNS210) | Ιωάννου Ζαχαρίας , Ρηγόπουλος Νίκος |
| 3250 - Μοριακή Βιολογία - Χειμερινό Εξάμηνο 2024-25 (FNS238) | Δημήτρης Σαρρής - Ευθύμιος Πούλιος |
| 3450 - Βιοτεχνολογία Τροφίμων - Εαρινό Εξάμηνο 2023-24 (FNS254) | Δημήτρης Σαρρής |
| 3700 - Διαχείριση & Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων - Εαρινό Εξάμηνο 2021-22 (FNS185) | Ζαχαρίας Ιωάννου - Δημήτρης Σαρρής |
| 3700 - Διαχείριση & Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων - Χειμερινό Εξάμηνο 2022-23 (FNS185) | Ζαχαρίας Ιωάννου - Δημήτρης Σαρρής |
| Aγγλικά ΙΙΙ (FNS146) | Chrysanthi Michlizoglou |
| Eπεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων Εαρινό Εξάμηνο 2023 (3100) | Zacharias Ioannou |
| Food Engineering (FNS-PPS314) | Zacharias Ioannou |
| MHXANIKH ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023 (2700) | Zacharias Ioannou |
| Mηχανική Τροφίμων - Φυσικές Διεργασίες ακαδ. έτος 2023-2024 (2700) | Zacharias Ioannou; Andreas Petsas |
| Mηχανική Τροφίμων κ Φυσικές Διεργασίες (FNS155) | Charalampia Dimou |
| Mηχανική Τροφίμων κ Φυσικές Διεργασίες Εργαστ (FNS157) | Charalampia Dimou |
| OPEN COURSES ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ [open] (FNS147) | Χαράλαμπος Καραντώνης |
| Αρχές Γενετικής (FNS5500) | Fotios Tsetsos |
| Βασικές Αρχές Στατιστικής (FNS280) | Vasiliki Bountziouka |
| Βιοδιεργ. Αναπ. Βιώσιμ. Καινοτόμων Προϊόν. Διατροφής Χειμ 2021-2022 (FNS270) | Charalampia Dimou |
| Βιοδιεργασίες στην Αναπ. Βιωσιμ. Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής 2020 (FNS239) | Charalampia Dimou |
| Βιοδιεργασίες στην Αναπ. Βιώσιμων Καιν. Προ. Διατροφής (Εαρινό 2018) (FNS161) | Charalampia Dimou |
| Βιοποικιλότητα - Βιοτικοί Πόροι (Θ και Ε) (FNS111) | Georgios Vasios |
| Βιοστατιστική (FNS281) | Vasiliki Bountziouka |
| Βιοχημεία (FNS1750) | Fotios Tsetsos |
| Βιώσιμα Αγροδιατροφικά Συστήματα (Θ και Ε) (FNS144) | Georgios Vasios |
| Γενετική και Διατροφή (FNS3500) | Fotios Tsetsos |
| ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ [open] (FNS145) | Ευστάθιος Γκιαούρης |
| Διατροφή και Μεταβολισμός (Θ+Ε) (FNS136) | Antonios Koutelidakis |
| Διατροφή και Νόσοι (Χειμερινό Εξάμηνο 2024-25) (FNS-PPS313) | Παπαγιάννη Όλγα |
| Διατροφή στ Στάδια της Ζωής (Θεωρία) (FNS129) | Antonios Koutelidakis |
| Διατροφή στα Στάδια της Ζωής (εργαστήριο) (FNS130) | Antonios Koutelidakis |
| Διατροφή στην Άσκηση και τη Σωματική Δραστηριότητα (Χειμερινό Εξάμηνο 2024-2025) (FNS204) | Παπαγιάννη Όλγα |
| Διατροφικές Πολιτικές και Δημόσια Υγεία (FNS-PPS307) | Κωνσταντίνος Γιαγκίνης |
| Διατροφικές πολιτικές και Δημόσια Υγεία - Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2023-24 (FNS-PPS308) | Karantonis Charalambos |
| Διατροφικές Πολιτικές και Δημόσια Υγεία Εαρινό Εξάμηνο 2023 (FNS183) | Pavlidou Eleni |
| Διατροφική Αγωγή (Θ+Ε) (FNS135) | Antonios Koutelidakis |
| Διαχείρηση και Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων (FNS160) | Charalampia Dimou |
| Εισαγωγή στη Βιομηχανία Τροφίμων (Χειμερινό Εξάμηνο) (FNS284) | Anagnostis Argyriou |
| Εισαγωγή στην Επιστήμη της Διατροφής (θεωρία) (FNS127) | Antonios Koutelidakis |
| ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2024 (3100) | Zacharias Ioannou |
| Επιδηµιολογία τροφιµογενών νοσηµάτων (FNS278) | Anastasia Marina Palaiogeorgou |
| Εφαρμογές Πληροφορικής και Υπολογιστικές Προσομοιώσεις στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής (2023-2024) (2450) | Στάθης Καλούδης |
| Λειτουργικά Τρόφιμα (FNS149) | Antonios Koutelidakis |
| Μαθηματικά (2024-2025) (1050) | Στάθης Καλούδης |
| Μεθοδολογία έρευνας (FNS-PPS292) | Vasiliki Bountziouka |
| Μελισσοκομία και Προϊόντα Κυψέλης 2019-2020 (FNS165) | Alexandros Papachristoforou |
| Μελισσοκομία και Προϊόντα Κυψέλης 2020-2021 (FNS258) | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ |
| ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (5400) | Kosmas Ellinas |
| Νανοτεχνολογία (4500) | Kosmas Ellinas |
| ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (3350) | Karantonis Charalambos |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Εαρινό Εξάμηνο) (FNS259) | Anagnostis Argyriou |
| Παθοφυσιολογία (FNS120) | Γιαγκίνης Κωνσταντίνος |
| Πληροφορική (2024-2025) (1500) | Στάθης Καλούδης |
| ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ (FNS269) | Charalambos Karantonis |
| Συσκευασία Τροφίμων (FNS156) | Charalampia Dimou |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΑΡΙΝΟ 2024 (FNS-PPS306) | Zacharias Ioannou |
| Συσκευασία Τροφίμων Εαρινό εξάμηνο 2023 (3650) | Zacharias Ioannou |
| ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (Χειμερινό Εξάμηνο 2024 - 2025) (FNS-PPS303) | Karamintziou Sofia |
| Τοξικολογία Τροφίμων (FNS132) | Κωνσταντίνος Γιαγκίνης |
| Υγιεινή Τροφίμων και Συμπεριφορά Καταναλωτή (FNS273) | Anastasia Marina Palaiogeorgou |
| ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ (4100) | Έρη Τσούκο |
| Φυσική (FNS279) | Kosmas Ellinas |
| Φυσιολογία του Ανθρώπου Ι (FNS131) | Κωνσταντίνος Γιαγκίνης |
| Φυσιολογία του Ανθρώπου ΙΙ (FNS117) | Γιαγκίνης Κωνσταντίνος |
| Χειμερινό Εξάμηνο: Βιοδιεργασίες Τροφίμων ακ. έτος 2019-2020 (FNS166) | Charalampia Dimou |
|